Yeşilyurt belediyesi Karantinada bulunan personelin yanında
Sağlık, 15 Ekim 2020 15:06Yeşilyurt Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ekipleri, yeni tip koronavirüs testi pozitif çıkan personelleri yalnız bırakmayarak, Belediye Başkanı Mehmet Çınarın talimatıyla hazırlanan Tedavi Destek Paketlerini sosyal mesafe kuralları altında teslim edip, geçmiş olsun dileklerini paylaşıyorlar.

PERSONELLER EVLERİNDE ZİYARET EDİLİYOR, PAKETLER TESLİM EDİLİYOR
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni tip koronavirüs testi pozitif çıkan personellerin yalnız bırakılmaması ve gereken desteğin sağlanması noktasında verdiği talimatla harekete geçen Yeşilyurt Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, içerisinde çerez, ıhlamur, bal, maske, kolonya, pekmez ve el dezenfektanından oluşan Tedavi Destek Paketlerini karantina altında bulunan personellere teslim ediyorlar.
“BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMANIN ÜST SEVİYEDE OLDUĞU BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
Yeşilyurt Belediyesinde birlik, beraberlik ve dayanışmanın üst seviyede olduğunu ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Özcan, “ Koronavirüs testleri pozitif çıkan personellerimizi tedavi dönemlerinde yalnız bırakmıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’ın talimatları neticesinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğümüz tarafından güzel bir çalışma başlatıldı. Çerez, ıhlamur, bal, maske, kolonya, pekmez ve el dezenfektanından oluşan Tedavi Destek Paketlerimiz, karantina altında bulunan personellerimize sosyal mesafe kuralları altında emanet edilmekte ve Belediye Başkanımızın geçmiş olsun dilekleri paylaşılmaktadır. Evlerinde karantina altında bulunan personellerimize geçmiş olsun dileklerimizi bir kez daha iletip, bir an önce aramıza dönemlerini temenni ediyoruz. Bu vesileyle şu anda pandemi rahatsızlığı bulunan tüm hemşerilerimize acil şifalar diliyoruz. ‘Tedavi Destek Paket’ projesini başlatarak personellerimizi evlerinde ziyaret edip hem paketleri emanet eden hem de moral veren İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğümüzdeki değerli mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Sağlık, 15 Ekim 2020 15:06
Yorumlar (0)

Ölmeztoprak'tan Bayram'da Hastalara Ziyaret

Barınma sorunu derinleşiyor: Kira artışına çözüm bekleyen öğrenciler çaresiz

Yoksulluğun gelecek karartan yükünü kız çocukları çekiyor

Toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin görünmeyen hali: Dijital şiddet

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak hayatını kaybetti

AĞBABA: Türkiye ekonomisine vurulmuş bir darbedir

AK Parti Bayramlaşma Töreni Düzenledi

Başkan Geçit: Bayramlar, Birlik ve Beraberliğimizin Simgesidir

Malatya Protokolü Bayram'da Bir Araya Geldi

Hekimhan Belediyesi Karayolunu Ağaçlandırıyor

Beş Parasız Yeni Malatyaspor Mağlup: 0-2

Ağbaba: Dostluğun yaygınlaştığı, bayram tadında günlerin özlemi içindeyiz

TÜRKİYE-DANİMARKA MİLLİ MAÇI MALATYA’DA OYNANACAK

Malatya'da Bir Kamyon Makaron Ele Geçirildi

Ölmeztoprak: Bayramlar, bizi biz yapan değerlerin yeniden hatırlandığı günlerdir

Bakan: Sağduyu, aklıselim ve sabırla hareket edeceğiz

BATTALGAZİ BELEDİYESİ'NDEN TEMİZLİK VE DENETİM

MASKİ İÇMESUYU TESİSLERİNİ YENİLİYOR

Büyükşehir Belediyesi Bayram Tedbirlerini Açıkladı

Malatya’da İmamoğlu’na destek mitingi düzenlendi

Milletvekili Ağbaba, Malatya'ya Hızlı Treni Sordu...

1. Yılında En Başarılı Belediye Başkanları

1. Yılında Başarı Oranı En Yüksek İlçe Belediye Başkanları

Doğanşehir deki Kazada 3 Kişi Yaralandı

Malatya Polis Evinde İlk İftar Verildi

Malatya Valiliği Alınan Bayram Tedbirlerini Açıkladı

Uluslararası Sıfır Atık Günü Etkinliği Düzenlendi

Abdulvahap Gazi Türbesi Etrafına Ağaç Dikildi

Vali Eşi Yavuz, MİAD Çocuk Evlerini Ziyaret Etti

Yazıhan'da Nevruz Bayramı Kutlandı

Şampiyon Kuaför Demrezede Çocukları Tıraş Etti

Hekimhanlılar İftarda Bir Araya Geldi

Malatya'da Sazangillerin Avlanması Yasaklanıyor

AK Parti Pütürge İlçesinde Toplandı

Battalgazi Hasırcı'da Taziye Evi Yapıyor

Keskin: Konteyner Çarşılara Sahip Çıkalım

Boykot Edilen EspressoLab kafeye Destek Ziyareti

Malatya'da Bin 205 İşyeri Denetlendi

Yeşilyurtspor Şampiyonluk Kapısını Araladı
