Battalgazi Belediyesi Orduzu'nun Yollarını Asfaltlıyor
Ekonomi, 22 Kasım 2020 01:10Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Orduzu mahallesi Elmasuyu caddesi Batur sokakta sıcak asfalt serimi çalışmalarını tamamlayarak, vatandaşın hizmetine sundu.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, çalışmaları yerinde inceleyerek, birim müdürlerinden bilgiler aldı. Başkan Güder, ilçede titizlikle yürütülen çalışmalar sonucunda vatandaşların konforlu ve kullanışlı yollara kavuştuğunu aktardı.
Battalgazi Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını vurgulayan mahalle sakinlerinden Mikail Batur isimli vatandaş, şunları söyledi: “Yaklaşık 30 yıldır buradayız. Mahallemize önce kilit taşı yapıldı. Yapılan kilit taşlarından dolayı evlerimiz hep rutubet alıyordu. Çok şükür taşlar söküldü. Şuan sıcak asfalt dökülüyor. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’den sonra hizmetler artık kaliteli bir şekilde geliyor. Battalgazi Belediyemizin hizmetlerinden memnunuz. Başkanımızı da seviyoruz. Allah işini gücünü rast getirsin.” derken, Selma Batur isimli mahalle sakini ise “Yollarımız önce çok kötüydü. Yollarımız taş olduğu için çok rutubet oluyor ve sürekli taşlar yerinden kalkıyordu. Battalgazi Belediyesi tarafından yolumuz asfaltlanıyor. Mahallemize hem doğalgazımız geldi hem de yolumuz yapılıyor. Allah razı olsun. Başkanımız mahallemiz ile yakından ilgileniyor. En önemlisi bir sıkıntımız olduğu zaman Osman Güder başkanımızın yanına rahatça gidebiliyoruz. Yapmış olduğu hizmetten memnunuz. Allah kendisinden razı olsun. Teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.
Yapılan asfalt serimi ile mahallede rahatça bisiklet sürdüğünü belirten Ömer Efe isimli bir çocuk ise “Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e teşekkür ederiz. Artık daha rahat bir şekilde bisiklet sürebileceğiz. Daha rahat top oynayabileceğiz. Kendisini çok ama çok seviyoruz” dedi.
MUHTAR EKİN: “BATTALGAZİ’DE EN ÜCRA KÖŞEYE BİLE HİZMET GELİYOR”
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini ileten Orduzu Mahallesi muhtarı Abuzer Ekin, “Gerek 24 Ocak depremi gerekse de koronavirüs sonrası Battalgazi Belediyemiz her daim bizlerin yanında oldu. Belediyemizin çalışmalarından memnunuz. Sezon sonu olmasına rağmen ekipler, çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor. Çalışmalarından dolayı başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Başkanımız ile sürekli irtibat içindeyiz. Her daim bizlerin yanında Orduzu mahallemizin ücra köşelerine yıllardır asfalt gelmemişti. Başkanımız Osman Güder’in göreve gelmesiyle Orduzu’muzun en ücra yerlerine kadar artık asfalt getiriyor” ifadelerini kullandı.
BAŞKAN GÜDER: “BİZİM TEK AMACIMIZ VATANDAŞA HİZMET ETMEK”
Battalgazi Belediyesi olarak tek amaçlarının vatandaşa hizmet olduğunun altını çizen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Amacımız vatandaşa hizmet etmek. Orduzu mahallemizi ilçemizin en prestijli mahallelerinden bir tanesi haline getireceğimize dair söz vermiştik. Göreve gelir gelmez Orduzu bölgemiz başta olmak üzere ilçe genelinde imar çalışmalarına başladık. Şükürler olsun ki imar çalışmalarımızı tamamladık. Vatandaşlarımızın arazileri de imar çalışmalarımızla hak ettiği değeri buldu. Malumunuz Orduzu bölgemizde bulunan Gelincik Tepesi’ne bin 500 üzeri deprem konutlarının yapımı devam ediyor. Gelincik Tepesi’nin büyük bir alt merkez olması noktasında 3 bin dönümlük bir alan rezerv alanı olarak belirlendi. Orduzu mahallemizin gelişmesi için elimizden gelen tüm çalışmaları ortaya koyuyoruz. Yine Orduzu bölgemize ekonomik, sosyal, eğitim ve gençlik alanında çok güzel çalışmalarımız olacak. İnşallah Orduzu hak etmiş olduğu değere ulaşmış olacak. Bizler bu makamlarda vatandaşlarımıza hizmet için varız. Bizim tek amacımız vatandaşlarımıza hizmet etmek. İnşallah hizmetlerimizde dur durak bilmeden, yolumuza devam edeceğiz. Yapılan çalışmalar Orduzu’ya hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Ekonomi, 22 Kasım 2020 01:10
Yorumlar (0)

Arguvan Belediyesi Bir Yılda Kar'a Geçti

Prof. Dr. İbrahim Atalay: Kayısıyı Çeşitlendirmeliyiz

Malatya'da Film gibi Bilezik Dolandırıcılığı

Yıldız: Rahmetli Özal’ı saygıyla anıyoruz

Ağbaba: Malatya Adeta İkinci Depremi Yaşıyor!

Başkan Sami Er, Özal ve Fendoğlu’yu Andı

Geçit: Özal ve Hamido'nun Fikirleri Yolumuzu Aydınlatıyor

Vali Yavuz: Merhum Turgut Özal’ı Rahmetle Anıyoruz

Malatya'nın İlk Kabzımalı

8. Cumhurbaşkanımız Özal'ı Rahmetle Anıyoruz

Taşkın: Özal ve Hamido'yu Rahmetle Anıyoruz

Sadıkoğlu, Tarım Bakanına Don Hasar dosyası sundu

YÖK Başkanı Özvar, Turgut Özal Üniversitesini Ziyaret Etti

Fendoğlu: Malatya'da tüm ürünler büyük zarar gördü

Tarım Bakanı Yapılacak Don Desteklerini Anlattı

Engelli Bireylerin Yaşam Mücadelesine Dikkat Çekildi

İnönü Üniversitesi'nin 50. Yılı Beyzadeler Konseri

Badminton Bölgesel Lig ve Süper Lig Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

İnönü Üniversitesi 50. Yaşını Kutluyor

Başkan Er, Erdoğan'a Zirai Don Hasarını Anlattı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

Bakan: Malatya'nın Afet bölgesi ilan edilmesini istedik

Tüfenkci: Kayısımızın Tamamı Zarar Gördü

Ölmeztoprak: Tüm zirai don mağdurlarının sözcüsü olduk

Malatyalı firma Vesta A.Ş., İngiliz gıda devini satın aldı

Don Hasarından Sonra Yapılması Gereken İşlemler

MTÜ: Don zararının belirlenmesi için beklemek gerekiyor

İnönü Üniversitesinde Rektörler Paneli

Ölmeztoprak: Bakanlık'ta Zirai Don Toplantısı Yapılacak

Kocaelispor – Yeni Malatyaspor: 7-1

Başkan Er: Üreticilerin zararları imkânlar ölçüsünde karşılanacak

Yeşilyurt Belediye Meclisi 'Güçlendirme'yi Görüştü

Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Malatya'da Etil Alkol ve Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Ak Oğuz Kışlasına Bin 740 Konut Yapılacak

'Şampiyon Kim?' Bilgi Yarışması Başladı

Malatya'dan 59 Bin 976 Yolcu Uçtu

Ağbaba: Zirai Don Nedeniyle Meclise Araştırması İsteyeceğiz

İnönü Üniversitesinde 'İnönü Ailesi' Söyleşisi Yapılacak
