Çınar: Kaynarcayı Güçlü Yatırımlarla Buluşturuyoruz
Gündem, 05 Temmuz 2021 10:01Kaynarca mahallesinde yapımı devam eden Sosyal Tesis ve Park alanını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kaynarca mahallemizin sosyal, doğal, ekonomik ve kültürel hayatını daha zengin hale getirip, bölgemizin daha fazla tercih edilmesine fırsat tanıyacak önemli yatırımları hemşehrilerimizle buluşturacağız" dedi.

Kaynarca mahallesinde ki Fadıl Baba Caminin yan tarafındaki alanda yapımı devam eden ‘Sosyal Tesis-Park’ projesinin Kaynarca mahallesinin sosyal yapısını zenginleştireceğini belirten Başkan Çınar, verimli tarım arazileri, çalışkan ve misafirperver insanların huzur içerisinde yaşadığı Kaynarca’nın güzelliklerine doğru ve planlı yatırımlarla yeni güzellikler kazandıracaklarını dile getirdi.
Kaynarca Mahallesinin sokak sağlıklaştırma projelerinin yanı sıra inşaatı devam eden sosyal tesis ve park alanlarıyla farklı bir kimliğe bürüneceğini hatırlatan Başkan Çınar, “ Malatya’nın en eski yerleşim yerlerinden olan Kaynarca’yı daha nezih ve güzel bir görüntüye kavuşturmak adına mahalle muhtarımız ve mahalle sakinlerimizle yaptığımız istişare toplantılarında belirlenen talepleri teker teker yerine getiriyoruz. Bu bölgemizde uzun yıllardır gerek kullanım gerekse de yağışlardan dolayı dış cepheleri eskiyen evlerimizin ve binalarımızı sokak sağlıklaştırma projelerimizle daha güzel ve düzenli bir görüntüye kavuşturuyoruz. Fadıl Baba Camimizin yan tarafında ki alanı ise yapımı devam eden sosyal tesis ve park projemizle nezih ve modern bir hüviyete ulaştıracağız. Ailelerimiz çocuklarıyla birlikte buraya gelerek temiz, rahat ve ferah bir ortamda çayını kahvesini içebilecek, çocuklarımızda oyun parkında keyifli anlar yaşayacaklar. Bununla birlikte yeşil alanları ve doğal hayatıyla farklı bir güzelliğe sahip bu bölgemize yurt dışından gelecek olan misafirlerimizin de ağırlanabileceği güzel bir mekanı inşallah bölgemize kazandıracağız. Aydınlatmaları, fıtness aletleri, otoparkı, sosyal donatı alanları ve çocuk oyun gruplarıyla Kaynarca mahallesine yeni bir yaşam alanı kurmuş olacağız. Bölgemizin güzelliklerine yeni güzellikler katacak değerli bir eseri daha Yeşilyurt’umuza kazandırmış olacağız. İnşaatımız planlandığı gibi ilerlemektedir, ekiplerimiz çok yoğun çalışıyorlar. Hemşerilerimiz yenilen caddelerde, farklı mimari ve tasarımla hizmete girecek olan sosyal tesislerimiz ve park alanımızda huzur ve güven içerisinde ikamet etmeye devam edecektir. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a büyük ilgi gösteren mahalle sakinleri de, iletilen taleplerin yerine getirilmesinden büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade edip, sokak sağlıklaştırma, sosyal tesis ve park projesi ve çevre düzenleme hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sundular.
Gündem, 05 Temmuz 2021 10:01
Yorumlar (0)

Arguvan Belediyesi Bir Yılda Kar'a Geçti

Prof. Dr. İbrahim Atalay: Kayısıyı Çeşitlendirmeliyiz

Malatya'da Film gibi Bilezik Dolandırıcılığı

Yıldız: Rahmetli Özal’ı saygıyla anıyoruz

Ağbaba: Malatya Adeta İkinci Depremi Yaşıyor!

Başkan Sami Er, Özal ve Fendoğlu’yu Andı

Geçit: Özal ve Hamido'nun Fikirleri Yolumuzu Aydınlatıyor

Vali Yavuz: Merhum Turgut Özal’ı Rahmetle Anıyoruz

Malatya'nın İlk Kabzımalı

8. Cumhurbaşkanımız Özal'ı Rahmetle Anıyoruz

Taşkın: Özal ve Hamido'yu Rahmetle Anıyoruz

Sadıkoğlu, Tarım Bakanına Don Hasar dosyası sundu

YÖK Başkanı Özvar, Turgut Özal Üniversitesini Ziyaret Etti

Fendoğlu: Malatya'da tüm ürünler büyük zarar gördü

Tarım Bakanı Yapılacak Don Desteklerini Anlattı

Engelli Bireylerin Yaşam Mücadelesine Dikkat Çekildi

İnönü Üniversitesi'nin 50. Yılı Beyzadeler Konseri

Badminton Bölgesel Lig ve Süper Lig Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

İnönü Üniversitesi 50. Yaşını Kutluyor

Başkan Er, Erdoğan'a Zirai Don Hasarını Anlattı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

Bakan: Malatya'nın Afet bölgesi ilan edilmesini istedik

Tüfenkci: Kayısımızın Tamamı Zarar Gördü

Ölmeztoprak: Tüm zirai don mağdurlarının sözcüsü olduk

Malatyalı firma Vesta A.Ş., İngiliz gıda devini satın aldı

Don Hasarından Sonra Yapılması Gereken İşlemler

MTÜ: Don zararının belirlenmesi için beklemek gerekiyor

İnönü Üniversitesinde Rektörler Paneli

Ölmeztoprak: Bakanlık'ta Zirai Don Toplantısı Yapılacak

Kocaelispor – Yeni Malatyaspor: 7-1

Başkan Er: Üreticilerin zararları imkânlar ölçüsünde karşılanacak

Yeşilyurt Belediye Meclisi 'Güçlendirme'yi Görüştü

Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Malatya'da Etil Alkol ve Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Ak Oğuz Kışlasına Bin 740 Konut Yapılacak

'Şampiyon Kim?' Bilgi Yarışması Başladı

Malatya'dan 59 Bin 976 Yolcu Uçtu

Ağbaba: Zirai Don Nedeniyle Meclise Araştırması İsteyeceğiz

İnönü Üniversitesinde 'İnönü Ailesi' Söyleşisi Yapılacak
