Bazı grupların yaptığı işler sadece kaos yaratır.
Spor, 04 Mart 2020 16:55BTCTurk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek Teknik Direktörlüğe getirilen Hikmet Karaman'ın imza töreninde: ."Ama farklı sesler çıkıyor. Farklı yerlerden bizi üzen farklı şeylerde oluyor. Bizi üzen taraftar değil. Ama bazı grupların yaptığı işler var. Onlar sadece kaos yaratır. Zaman kaos yaratma zamanı değil. Burada bir olma zamanı. " dedi.

Teknik direktör Kemal Özdeş ile yollarını ayırdıktan sonra tecrübeli çalıştırıcı Hikmet Karaman’la anlaşan sarı kırmızılı yönetim, resmi imza törenini Malatya’da gerçekleştirdi.
İmza töreninde konuşan BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, hem Hikmet Karaman hem de Yeni Malatyaspor camiası için hayırlı olması temennisinde bulundu.
Gevrek, ikinci yarıya kötü başladıklarını ifade ederek, “Taraftarımız ve camiamız bu konuda endişeli. İlk yarıyı 24 puanda bitirmiş bir takım olarak ikinci yarıya kötü başlayınca hem camia hem de taraftar biraz tedirgin oldu ama iyi bir takımımı var. Tabi ki ikinci yarı taraftarımız ve camiamızın bizlerden beklentilerinin çok fazla olduğunu biliyoruz” dedi.
Altı yılda takımı 2.Lig’den Süper Lig’e çıkardıklarını anımsatan Gevrek, “Takımımızı 2.Lig’den 1.Lig’e oradan da Süper Lig’e yükselttik ve UEFA’da yer aldık. Hep birlikte çok büyük başarılara imza attık. Buradaki yönetici arkadaşlarımızla çok güzel işler yaptık. Bu şehir bunu fazlasıyla hak ediyor. Malatya bir futbol şehri. Geçmişine baktığınızda futbolu seven bir şehir. Tabi ki zaman zaman çıkış olduğu gibi inişlerde, düşüşlerde olabiliyor ama bu düşüşlerde, zor günlerde taraftarımızın, camiamızın ve bizlerin bir, diri olması gerekiyor. Birlikte bu sıkıntıları aşacağız” şeklinde konuştu.
Gevrek, ligin ikinci yarısına kötü başladıklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Bizimde hatalarımız, eksiklerimiz var. Tabi nasıl doğru işler yapabiliyorsak, bazen insanız hatada yapabiliriz, eksiklerimizde olabilir. Önemli olan bu hata ve eksiklerden ders çıkarmak. Bizde hata ve eksiklerimizden ders çıkarak bir yönetimiz. İnşallah bundan sonrada yeni bir başlangıç yapacağız. İkinci yarıya Sergen hocanın (Sergen Yalçın) gitmesiyle Kemal hocayla (Kemal Özdeş) ile başladık. Onlara emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Olmadı, tutmadı bazen olabiliyor ama inşallah Hikmet hocamızla (Hikmet Karaman) ile beraber ben inanıyorum ki çıkışa geçeceğiz. Kendisini futbolda ve kamuoyunda ispatlamış bir hoca. Daha doğrusu krizleri iyi yöneten, iyi bilen ve bu sıkıntıların altından kalkmış bir hoca olarak Malatya’yı çok güzel yerlere getireceğine inanıyoruz. Kendisine ve ekibine inanıyoruz. Bu zor günlerde takımımızı hep beraber birlikte olacağız, bu noktada hepimize görevler düşüyor. Hep birlikte takımımızı daha güzel yerlere getireceğimize inanıyoruz. İnşallah hayırlı uğurlu olur.”
Ligde şuanda 24 puanda olduklarını anımsatan Gevrek, “Alt sıradaki takımlarla aramızda 4 puanlık bir fark var. İçeride oynayacağımız çok maç var ve bu maçlarımızda da avantajımız var. Avantajımız var diyoruz ama taraftarın gelmesi, camianın orada olması ve taraftarın takıma destek vermesi çok önemli. Bizim sorumluluklarımız var. Hatalarımız, eksiklerimizi biliyoruz ama mutlaka taraftarlarımızın da bir sorumluluğu var. Taraftarlarımız nasıl ki maçlara geliyorsa, nasıl ki alkışlıyorlarsa bir o kadar protesto hakkı da vardır. Şahsım ve yönetim olarak taraftarlarımıza asla bir kırgınlığımız olamaz. Çünkü bu takım taraftarın takımıdır. Onlarda bu gidişata üzülüyorlar, haklı olarak protesto ediyorlar. Yeter ki stada gelsinler, protesto hakları var. Protestoda edebilirler ama öncelikle takımlarına sahip çıksınlar, destek versinler. Bu zor günlerden hep birlikte çıkmalıyız” dedi.
Gevrek, gelinen süreçte kendilerini üzen farklı seslerinde çıktığını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu bizi üzen şey taraftar değil. Taraftarımızın protestosu değil, asla olmaz. Bazı grupların yaptığı işler sadece kaos yaratır. Kaos yaratma zamanı değil. Hep birlikte bir olma zamanı. Burada hep beraber çıkış yapmamız lazım. Bugüne kadar verdiğimiz sözlerde Allah bizi çok şükür mahcup etmedi. İlk geldiğimizde 3 yılda Süper Lig’e çıkacağımızı söyledik, Allah mahcup etmedi. 3 yıl içerisinde hedefimiz UEFA dedik, çok şükür oraya da gittik. Şu sözü de veriyorum; taraftarımız, camiamız rahat olsun, sağda solda ‘bu takım düşecek’ diye kaos yaratanlar var, rahat olsunlar bu takım Allah’ın izniyle küme düşmeyecek. Hep birlikte daha güzel yerlere geleceğimize inanıyoruz. Bu sıkıntıların içerisinden hep beraber daha güçlü çıkacağımıza inanıyoruz. Hikmet hoca gibi tecrübeli bir hoca ve ekibiyle beraber daha da güçlü olacağız. Ben inanıyorum, taraftarımız ve camiamızın da inanmasını istiyorum. Allah’ın izniyle inşallah hep beraber bu sıkıntıları aşarız. Çok büyütülecek bir kaos varmış gibi de bakmamalıyız. Kötü bir gidişat vardı, bu gidişatı da inşallah iyiye çevirip, hep birlikte bu sıkıntıları çözüp, daha iyi yere geleceğiz.”
Spor, 04 Mart 2020 16:55
Yorumlar (0)

Arguvan Belediyesi Bir Yılda Kar'a Geçti

Prof. Dr. İbrahim Atalay: Kayısıyı Çeşitlendirmeliyiz

Malatya'da Film gibi Bilezik Dolandırıcılığı

Yıldız: Rahmetli Özal’ı saygıyla anıyoruz

Ağbaba: Malatya Adeta İkinci Depremi Yaşıyor!

Başkan Sami Er, Özal ve Fendoğlu’yu Andı

Geçit: Özal ve Hamido'nun Fikirleri Yolumuzu Aydınlatıyor

Vali Yavuz: Merhum Turgut Özal’ı Rahmetle Anıyoruz

Malatya'nın İlk Kabzımalı

8. Cumhurbaşkanımız Özal'ı Rahmetle Anıyoruz

Taşkın: Özal ve Hamido'yu Rahmetle Anıyoruz

Sadıkoğlu, Tarım Bakanına Don Hasar dosyası sundu

YÖK Başkanı Özvar, Turgut Özal Üniversitesini Ziyaret Etti

Fendoğlu: Malatya'da tüm ürünler büyük zarar gördü

Tarım Bakanı Yapılacak Don Desteklerini Anlattı

Engelli Bireylerin Yaşam Mücadelesine Dikkat Çekildi

İnönü Üniversitesi'nin 50. Yılı Beyzadeler Konseri

Badminton Bölgesel Lig ve Süper Lig Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

İnönü Üniversitesi 50. Yaşını Kutluyor

Başkan Er, Erdoğan'a Zirai Don Hasarını Anlattı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

Bakan: Malatya'nın Afet bölgesi ilan edilmesini istedik

Tüfenkci: Kayısımızın Tamamı Zarar Gördü

Ölmeztoprak: Tüm zirai don mağdurlarının sözcüsü olduk

Malatyalı firma Vesta A.Ş., İngiliz gıda devini satın aldı

Don Hasarından Sonra Yapılması Gereken İşlemler

MTÜ: Don zararının belirlenmesi için beklemek gerekiyor

İnönü Üniversitesinde Rektörler Paneli

Ölmeztoprak: Bakanlık'ta Zirai Don Toplantısı Yapılacak

Kocaelispor – Yeni Malatyaspor: 7-1

Başkan Er: Üreticilerin zararları imkânlar ölçüsünde karşılanacak

Yeşilyurt Belediye Meclisi 'Güçlendirme'yi Görüştü

Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Malatya'da Etil Alkol ve Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Ak Oğuz Kışlasına Bin 740 Konut Yapılacak

'Şampiyon Kim?' Bilgi Yarışması Başladı

Malatya'dan 59 Bin 976 Yolcu Uçtu

Ağbaba: Zirai Don Nedeniyle Meclise Araştırması İsteyeceğiz

İnönü Üniversitesinde 'İnönü Ailesi' Söyleşisi Yapılacak
