Günata ailesinden istişare toplantısı
Haber, 13 Temmuz 2022 08:06Pandemi sürecinde iki yıl ara verilen yakın akraba birlik ve dayanışma toplantısının yedincisi gerçekleşti.

Malatya eşrafından örnek bir aile tablosu çizen faaliyetleri arasında bir çok hayırlı hizmetlere de imza atan aile bir bahçeyi tıklım, tıklım dolduran akrabalarıyla kaynaşma, güç birliği ve hedefleri konusunda Türkiye de örneğine az rastlanan ya da hiç olmayan bir Büyük birlikle yıllık toplanmalarına Bostanbaşındaki bahçeli evinde ev sahipliği yapan TÜRK OCAKLARI başkanı Nadir Günata anlamlı, duygulu ve hedefi olan bir konuşma gerçekleştirdi.
Çok sayıda erkek ve bayanların katıldığı dayanışma toplantısında konuşan Nadir Günata Aile birliğinin, komşu ve akraba birliğinin öneminden bahsederek Devletin temeli AİLEDİR bunun arasına fitne sokmayın, sokturmayın diyerek Ülkemizin birliğinin aile birliğinden geçtiğinden bahsetti. İkiyüz elli kişiye yakın akrabaların bir araya gediği dayanışma toplantısında Kuran tilaveti, Mevlid ve dualarla yapıldı.
Ziyafetlerle Devam Eden Toplantı Görülmeye Değer Nitelikteydi.
Nadir Günata milliyetçiliğin aileden başladığını ailesini sevenlerin Ülkesini seveceğini, Bayrağını, Vatanını ve Devletini seveceğini akrabaların birbirine kızabileceğini ama Küs olunamayacağını ısrarla anlattı. Bunun kötü örneklerinin olduğundan bahsetti. Anaları, Babaları ve geçmişte vefat edenlerin hatıraları kendilerine rehber olduğunu ancak vefat ettikleri için dualarla yetindiğinden bahseden Nadir Günata; " Çok Kıymetli Komşularımız değerli gençler bu 7. Seferini yaptığımız Aile birliği toplantımıza Ailemiz adına hoşgeldiniz diyorum. Hepinizin mübarek Kurban bayramı kutlu olsun. Nice güzel günler görelim inşallah.
Değerli misafirler bu gördüğünüz bahçe ve etrafında bulunan bütün topraklar Atalarımızdan bize kalan miraslar idi. Ancak zaman içerisinde tabi parçalanmalar, veraset şeklinde dağılmalar oldu. Ancak bilinmeli ki sağımızda gördüğümüz ceviz ağacı babamızdan kalan bir eserdi. Solumuzda gördüğümüz kızılcık belki bizim tarihimizi simgeleyen 3 - 5 yüzyıl geriye giden bir kızılcık ağacıdır.
Haber, 13 Temmuz 2022 08:06
Yorumlar (0)

Arguvan Belediyesi Bir Yılda Kar'a Geçti

Prof. Dr. İbrahim Atalay: Kayısıyı Çeşitlendirmeliyiz

Malatya'da Film gibi Bilezik Dolandırıcılığı

Yıldız: Rahmetli Özal’ı saygıyla anıyoruz

Ağbaba: Malatya Adeta İkinci Depremi Yaşıyor!

Başkan Sami Er, Özal ve Fendoğlu’yu Andı

Geçit: Özal ve Hamido'nun Fikirleri Yolumuzu Aydınlatıyor

Vali Yavuz: Merhum Turgut Özal’ı Rahmetle Anıyoruz

Malatya'nın İlk Kabzımalı

8. Cumhurbaşkanımız Özal'ı Rahmetle Anıyoruz

Taşkın: Özal ve Hamido'yu Rahmetle Anıyoruz

Sadıkoğlu, Tarım Bakanına Don Hasar dosyası sundu

YÖK Başkanı Özvar, Turgut Özal Üniversitesini Ziyaret Etti

Fendoğlu: Malatya'da tüm ürünler büyük zarar gördü

Tarım Bakanı Yapılacak Don Desteklerini Anlattı

Engelli Bireylerin Yaşam Mücadelesine Dikkat Çekildi

İnönü Üniversitesi'nin 50. Yılı Beyzadeler Konseri

Badminton Bölgesel Lig ve Süper Lig Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

İnönü Üniversitesi 50. Yaşını Kutluyor

Başkan Er, Erdoğan'a Zirai Don Hasarını Anlattı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

Bakan: Malatya'nın Afet bölgesi ilan edilmesini istedik

Tüfenkci: Kayısımızın Tamamı Zarar Gördü

Ölmeztoprak: Tüm zirai don mağdurlarının sözcüsü olduk

Malatyalı firma Vesta A.Ş., İngiliz gıda devini satın aldı

Don Hasarından Sonra Yapılması Gereken İşlemler

MTÜ: Don zararının belirlenmesi için beklemek gerekiyor

İnönü Üniversitesinde Rektörler Paneli

Ölmeztoprak: Bakanlık'ta Zirai Don Toplantısı Yapılacak

Kocaelispor – Yeni Malatyaspor: 7-1

Başkan Er: Üreticilerin zararları imkânlar ölçüsünde karşılanacak

Yeşilyurt Belediye Meclisi 'Güçlendirme'yi Görüştü

Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Malatya'da Etil Alkol ve Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Ak Oğuz Kışlasına Bin 740 Konut Yapılacak

'Şampiyon Kim?' Bilgi Yarışması Başladı

Malatya'dan 59 Bin 976 Yolcu Uçtu

Ağbaba: Zirai Don Nedeniyle Meclise Araştırması İsteyeceğiz

İnönü Üniversitesinde 'İnönü Ailesi' Söyleşisi Yapılacak
