TSO, Okul Bahçesine Atatürk Büstü Yaptırdı
Gündem, 10 Kasım 2022 14:20Doğanşehir Fen Lisesi bahçesinde bulunan ve hasar gören Atatürk Büstü, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından yeniden yaptırıldı.

Bakım ve onarımı tamamlanan Atatürk Büstü için okul bahçesinde bir program düzenlendi. Programa Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Doğanşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İlhami Temur, Doğanşehir Fen Lisesi Müdürü İbrahim Başaran, MTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Dündar, Batuhan Demirel, MTSO Meclis Başkan Vekili Ayhan Altunok, MTSO Meclis Üyeleri Zekeriya Çelebi, Burhan Lüleci, Cumaali Kaynar, Doğanşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Rıfat Topal, Lüks Doğanşehir Minibüs, Otobüsçüler ve Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Şaban Erdoğan, Doğanşehirli İşadamları Derneği Başkanı Cahit Sarı, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.
“ÖZLEMLE, SAYGIYLA VE RAHMETLE ANIYORUZ”
Atatürk Büstünün bakım ve onarım işini Oda olarak üstlenmiş olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Başkan Sadıkoğlu, “Doğanşehir Fen Lisesi’nde birbirinden kıymetli öğrenci kardeşlerimiz eğitim alıyor. İlçemizin en başarılı okulu olan fen lisesinin Atatürk Büstünün Odamız tarafından yapılması bizler için onurdur. Özellikle 10 Kasım Atatürk’ün ölüm yıl dönümüne yetişmesini istedik. Bu vesile ile Türk ve dünya tarihine adını altın harflerle yazdıran, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde onu özlemle, saygıyla ve rahmetle andığımı belirtmek isterim. Yeni büstün okulumuza, öğrenci ve öğretmenlerimize hayırlı olsun” dedi.
Okul Müdürü İbrahim Başaran, Başkan Sadıkoğlu’na ve Malatya TSO’ya teşekkürlerini sunarken, Doğanşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İlhami Temur da katkılarından dolayı Başkan Sadıkoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.
Gündem, 10 Kasım 2022 14:20
Yorumlar (0)

Ölmeztoprak'tan Bayram'da Hastalara Ziyaret

Barınma sorunu derinleşiyor: Kira artışına çözüm bekleyen öğrenciler çaresiz

Yoksulluğun gelecek karartan yükünü kız çocukları çekiyor

Toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin görünmeyen hali: Dijital şiddet

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak hayatını kaybetti

AĞBABA: Türkiye ekonomisine vurulmuş bir darbedir

AK Parti Bayramlaşma Töreni Düzenledi

Başkan Geçit: Bayramlar, Birlik ve Beraberliğimizin Simgesidir

Malatya Protokolü Bayram'da Bir Araya Geldi

Hekimhan Belediyesi Karayolunu Ağaçlandırıyor

Beş Parasız Yeni Malatyaspor Mağlup: 0-2

Ağbaba: Dostluğun yaygınlaştığı, bayram tadında günlerin özlemi içindeyiz

TÜRKİYE-DANİMARKA MİLLİ MAÇI MALATYA’DA OYNANACAK

Malatya'da Bir Kamyon Makaron Ele Geçirildi

Ölmeztoprak: Bayramlar, bizi biz yapan değerlerin yeniden hatırlandığı günlerdir

Bakan: Sağduyu, aklıselim ve sabırla hareket edeceğiz

BATTALGAZİ BELEDİYESİ'NDEN TEMİZLİK VE DENETİM

MASKİ İÇMESUYU TESİSLERİNİ YENİLİYOR

Büyükşehir Belediyesi Bayram Tedbirlerini Açıkladı

Malatya’da İmamoğlu’na destek mitingi düzenlendi

Milletvekili Ağbaba, Malatya'ya Hızlı Treni Sordu...

1. Yılında En Başarılı Belediye Başkanları

1. Yılında Başarı Oranı En Yüksek İlçe Belediye Başkanları

Doğanşehir deki Kazada 3 Kişi Yaralandı

Malatya Polis Evinde İlk İftar Verildi

Malatya Valiliği Alınan Bayram Tedbirlerini Açıkladı

Uluslararası Sıfır Atık Günü Etkinliği Düzenlendi

Abdulvahap Gazi Türbesi Etrafına Ağaç Dikildi

Vali Eşi Yavuz, MİAD Çocuk Evlerini Ziyaret Etti

Yazıhan'da Nevruz Bayramı Kutlandı

Şampiyon Kuaför Demrezede Çocukları Tıraş Etti

Hekimhanlılar İftarda Bir Araya Geldi

Malatya'da Sazangillerin Avlanması Yasaklanıyor

AK Parti Pütürge İlçesinde Toplandı

Battalgazi Hasırcı'da Taziye Evi Yapıyor

Keskin: Konteyner Çarşılara Sahip Çıkalım

Boykot Edilen EspressoLab kafeye Destek Ziyareti

Malatya'da Bin 205 İşyeri Denetlendi

Yeşilyurtspor Şampiyonluk Kapısını Araladı
