BBP Malatya İl Yönetimi Gürkan'ı Ziyaret Etti
Siyaset, 31 Aralık 2022 19:39Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman ve il yönetimi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, “Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ın Malatya’mıza yapmış olduğu yatırımlar için kendilerine teşekkür ediyoruz. Özellikle EXPO’yu Malatya’mıza kazandırdığı için teşekkür ediyorum. İlimiz için en önemli eksiklerden biri olan Millet Kütüphanesi ve Malatya genelinde gerçekleştirilen altyapı yatırım çalışmaları için de ayrıca teşekkür ediyoruz. Büyük Birlik Partisi olarak her zaman Başkanımızın yanındayız, inşallah birlikteliğimizde her daim devam edecektir” şeklinde konuştu.
Siyasi partileri, demokrasinin vazgeçilmez unsurları olarak gördüklerini belirten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı ve yönetim kurulunun bizleri ziyaret etmesinden büyük memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Siyasi partileri, demokrasinin vazgeçilmez unsurları olarak görüyoruz. Büyük Birlik Partisi de Türk siyasi hayatında önemli görevler ifa etmiş ve gençlik teşkilatları üzerinde gençlerimizin milli ve manevi değerlere bağlılığı noktasında ocaklarıyla geleceğimizi aydınlatacak, gençler yetiştirmiştir. Büyük Birlik Partisi, bizim Cumhur İttifakı içerisinde görev alan Cumhur İttifakı’nın ve Türkiye’deki istikrarın ve istiklalin ilelebet devam etmesi noktasında büyük gayretleri vardır. İl Başkanımız Abdulvahap Karaman Bey de Malatya’da partisini güzel bir şekilde temsil ediyor. Bu anlamda kendisini ve tüm yönetim kurulu üyelerini kutluyorum. Belediyemizin çalışmalarında paydaş olma noktasında Büyük Birlik Partisi’ni hep yanımızda gördük. Bu anlamda birlikteliklerini bizlere gösterdikleri için Abdulvahap Bey ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.
Siyaset, 31 Aralık 2022 19:39
Yorumlar (0)

Fendoğlu: Malatya’da Kayısı Üreticisine Acil Destek Şart

HAYVANLARI KORUMA KURULU TOPLANDI

Büyükşehir'de Encümen ve Komisyon Üyeleri Seçildi

MAGİNDER Göztepe'ye Taziye Evi Yapacak

Yazar Hayati İnanç Battalgazili Gençlerle Buluşuyor

TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri sahiplerini buldu

Selçuk, flamingoların büyüleyici görüntülerine şahit oluyor

Malatya İpek Yolu Kariyer Fuarı'na Büyük Önem Veriyor

Doğanşehir'de Kaza: 1 Kişi Öldü, 3 Kişi Yaralandı

Malatya Çarşısında Teslimatlar Yıl Sonunda Yapılacak

Kariyer Fuarı Hazırlıkları Toplantısı Yapıldı

Yeşilyurt'ta Encümen ve İhtisas Komisyon Üyeleri Belli Oldu

BATTALGAZİ BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Malatya'da Hırsızlık Yapan Şahıslar Yakalandı

Dr. Vahap Şahin'in Acı Günü

Beylerderesi Göleti Foseptik Çukuruna Döndü

Ağbaba: TFF Malatya Futbolundan Elini Çekmelidir

Yıldız: 'Darp Eden Takım 3 Puanla Ödüllendirilemez'

Meteoroloji Uyardı: Orta Şiddette Don Bekleniyor

Dernek Mahallesi’ne Gençlik Merkezi Yapılıyor

Tekerlekli Basketbol Takımı 1. Lige Yükseldi

MASKİ: Dilek'e Arıtma Tesisi Değil, Kanalizasyon Hattı Yapılıyor

KAYISIDA “ÇİL VE 'MONİLYA” TEHLİKESİ

BATTALGAZİ’DE BAYRAM TATİLİ HİZMETLE GEÇTİ

Malatya'da 'Tecavüz İlacı' GHB Ele Geçirildi

Hekimhan’da tır devrildi: 1 Yaralı

Muğla'da Malatyalılar, Malatyalılar Gününü Kutladı

Ölmeztoprak: Hasar Tespit Sürecini Yakından Takip Edeceğiz

Ağbaba: Kayısıda dolu hasar tespitleri yapılmalı

Güney Kore Televizyonu Mağara Ev'de Yaşamı Belgesel Yapıyor

Almanya'da Fetiyeliler Kanserden Korunma Etkinliği Düzenledi

Doğanşehir'i Dolu Vurdu

Malatya'da Kuru Kayısı İhracat Arttı, Geliri Düştü

Yeşilyurtspor: Siverek Takımlara Şiddet Uyguluyor

CHP Ekrem İmamoğlu için İmza Kampanyası Başlattı

Malatya İnönü Üniversitesi 50 Yaşında

Yeni Malatyaspor Farklı Mağlup Oldu: 5-0

Bakan: Malatya'da sorumluluğun hakkını vermek zorundayız

Malatya'da Ağır Hasarlı Binada Kendini Astı
