Göçmez: Çözüm İYİ Parti İktidarındadır
Haber, 28 Nisan 2023 14:07İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, Pütürge ve Doğanyol ilçesi ziyaretinde vatandaşların sorunlarını dinleyerek “Çözüm İYİ Parti iktidarında” dedi.

Beraberinde il ve ilçe yöneticileri ile birlikte Pütürge ve Doğanyol çıkarması yapan İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, vatandaşların kayısı ile alakalı şikâyetlerini dinleyerek “Malatya’da kayısıyı çok farklı yerlere getireceğiz. Biz sorun olmaya değil sorunları çözmeye geliyoruz. Vatandaş olarak sizler kayısının Mevlüt Aslanoğlu ile birlikte değerlendiğini söylüyorsunuz. İnşallah sizlerin teveccühüne layık olan Mevlüt Aslanoğlu gibi bizlerde sizlerin dualarını almaya layık oluruz. Biz çözüm önerilerimiz ile geliyoruz. Biz sadece kayısıyı değil Malatyamıza değer katmak için geliyoruz. Malatya’ya yatırımlar ne kadar fazla gelir, teşviklerden Malatya ne kadar pay alırsa o kadar mutlu oluruz. Sizin derdiniz bizim derdimizdir ve biz diyoruz ki çöüzüm İYİ Parti iktidarında” dedi.
“İnsanın Gıdası Tarım, Tarımın Gıdası Sudur”
İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “Türkiye'nin en büyük şanssızlığı, vizyonsuz yönetimdir. Mevcut iktidar çiftçiyi hiçbir zaman dikkate almadı. Tarımı geliştirmek için kıllarını bile kıpırdatmadı. Avrupa'nın en geniş tarım alanlarına sahip Türkiye'yi, tarımda ithalata muhtaç bir ülke haline getirdi. Son 10 yılda çiftçi sayısı yüzde 40 düştü. 400 binden fazla insanımız, toprak işlemeyi bıraktı. 2002'den bu yana tarım alanlarımızın yüzde 12'sini yitirdik. Tarımsal üretimde dünyanın en büyük ikinci ülkesi olan Hollanda kadar tarım alanını kaybettik. İYİ Parti iktidarında çiftçi hak sahibi olacak. İnsanın gıdası tarım, tarımın gıdası sudur. Toprak, su ve tarım birbirine bağlı ve bağımlıdır. Birlikte yönetilmeli, birlikte planlanmalıdır. İYİ Parti olarak yetkiyi aldığımızda tam olarak bunu yapacağız ve toprak, su ve tarımsal üretim üçgenini bütüncül bir anlayışla ele alacağız.” şeklinde konuştu.
Haber, 28 Nisan 2023 14:07
Yorumlar (0)

Ölmeztoprak'tan Bayram'da Hastalara Ziyaret

Barınma sorunu derinleşiyor: Kira artışına çözüm bekleyen öğrenciler çaresiz

Yoksulluğun gelecek karartan yükünü kız çocukları çekiyor

Toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin görünmeyen hali: Dijital şiddet

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak hayatını kaybetti

AĞBABA: Türkiye ekonomisine vurulmuş bir darbedir

AK Parti Bayramlaşma Töreni Düzenledi

Başkan Geçit: Bayramlar, Birlik ve Beraberliğimizin Simgesidir

Malatya Protokolü Bayram'da Bir Araya Geldi

Hekimhan Belediyesi Karayolunu Ağaçlandırıyor

Beş Parasız Yeni Malatyaspor Mağlup: 0-2

Ağbaba: Dostluğun yaygınlaştığı, bayram tadında günlerin özlemi içindeyiz

TÜRKİYE-DANİMARKA MİLLİ MAÇI MALATYA’DA OYNANACAK

Malatya'da Bir Kamyon Makaron Ele Geçirildi

Ölmeztoprak: Bayramlar, bizi biz yapan değerlerin yeniden hatırlandığı günlerdir

Bakan: Sağduyu, aklıselim ve sabırla hareket edeceğiz

BATTALGAZİ BELEDİYESİ'NDEN TEMİZLİK VE DENETİM

MASKİ İÇMESUYU TESİSLERİNİ YENİLİYOR

Büyükşehir Belediyesi Bayram Tedbirlerini Açıkladı

Malatya’da İmamoğlu’na destek mitingi düzenlendi

Milletvekili Ağbaba, Malatya'ya Hızlı Treni Sordu...

1. Yılında En Başarılı Belediye Başkanları

1. Yılında Başarı Oranı En Yüksek İlçe Belediye Başkanları

Doğanşehir deki Kazada 3 Kişi Yaralandı

Malatya Polis Evinde İlk İftar Verildi

Malatya Valiliği Alınan Bayram Tedbirlerini Açıkladı

Uluslararası Sıfır Atık Günü Etkinliği Düzenlendi

Abdulvahap Gazi Türbesi Etrafına Ağaç Dikildi

Vali Eşi Yavuz, MİAD Çocuk Evlerini Ziyaret Etti

Yazıhan'da Nevruz Bayramı Kutlandı

Şampiyon Kuaför Demrezede Çocukları Tıraş Etti

Hekimhanlılar İftarda Bir Araya Geldi

Malatya'da Sazangillerin Avlanması Yasaklanıyor

AK Parti Pütürge İlçesinde Toplandı

Battalgazi Hasırcı'da Taziye Evi Yapıyor

Keskin: Konteyner Çarşılara Sahip Çıkalım

Boykot Edilen EspressoLab kafeye Destek Ziyareti

Malatya'da Bin 205 İşyeri Denetlendi

Yeşilyurtspor Şampiyonluk Kapısını Araladı
