Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek Noktayı Koydu
Haber, 26 Ağustos 2023 14:52Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, seçimle gelen yönetiminin hukuka uygun olduğunu ve TFF, FİFA, UEFA ile Bakanlık tarafından yönetimin tasdik edildiğini ve imza yetkisinin kendilerinde olduğunu söyledi.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, özel bir otelde düzenlediği basın toplantısında kulüpteki son durum ile ilgili açıklamalarda bulundu.
6 Şubat'ta tüm Türkiye'nin tek yürek olduğunu, Malatya'nın da Yeni Malatyaspor için tek yürek olması gerektiğini kaydeden Başkan Gevrek; "Nasıl ki 6 Şubat'ta tüm türkiye tek yürek olduysa bizim de Yeni Malatyaspor olarak tek yürek olmamız gerekiyor. Önceliğimiz vatandaşlarımız. Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ellerinden geleni yapıyor.
Bizler de Yeni Malatyaspor için elimizden geleni yapacağız.
Şu günlerde Yeni Malatyaspor'a da çok ihtiyacımız vardı. Bizler de yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile birlikte kulübün ayağa kalması için bir yola girdik. Hep beraber, hep birlikte Malatya ile birlikte Yeni Malatyaspor'umuzu da ayağa kaldırmamız gerekiyor." Dedi.
Daha önce neden görevden çekildiklerini aktaran Başkan Gevrek;" Daha önce Yeni Malatyaspor'da büyük başarılara imza attık. Yükselişte ki dönemlerin tabi ki düşüş dönemleri olacak. Görevi bıraktım evet. Yıpranmış olabiliriz, başarısız olabiliriz diyerek görevden çekildik. Daha iyileri gelsin niyetiyle çekildik.
Ama malesef öyle olmadı. İyi bir yönetim olsaydı da bizler destek olsaydık dedik. Ama olmadı ve yeniden Yeni Malatyaspor yönetimine geldik.
Tekrar Yeni Malatyspor'u eski günlerine getirebilir miyiz evet getirebiliriz. Çünkü yaptıklarımız var. Tesislerimizin yüzde 70 ini kulüp kendi kaynaklarıyla yaptı. Statta localar öz kaynaklarla yapıldı. Bunlar malesef görülmedi." Diye konuştu.
Lig'de düşmenin değil, tekrar yükselebilmenin önemli olduğunu vurgulayan Gevrek;" Futbol içerisinde bu var. Bu yıl Süper Lig'de 4 takım düşecek. Anadolu takımları düşme adayıdır. Önemli olan düşünce kalkmasını bilmektir. Çavalayıp yeniden yükselmek için çabalamak gerekiyor." Dedi.
Son dönemde gündemde olan Yeni Malatyaspor genel kurulu tartışmalarını değerlendiren Başkan Gevrek;" Bu kulüp bizim, bu şehir bizim, bu memleket bizim.
Eleştirirken yöneticilerimizi ulusal bazda rencide etmeden eleştirmek gerekiyor.
Kongre yapıldı iptal edilmeye çalışıldı. Bazı arkadaşlar hukuka aykırı dedi. Ama şunu net bir şekilde söyleyeyim yapılan herşey hukuka uygundur.
Hukuksuz olsaydı, noter tasdik etmezdi, TFF tasdik etmezdi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tasdik etmezdi, UEFA tasdik etmezdi, FİFA tasdik etmezdi. İmza yetkisi bu kulüptedir. Bu kulübün şuan ki yönetimi yetkilidir. Bu Yeni Malatyspor'u muzu zedeliyor." ifadelerine yer verdi.
Haber: Yeni Malatya Gazetesi
Haber, 26 Ağustos 2023 14:52
Yorumlar (0)

Ölmeztoprak'tan Bayram'da Hastalara Ziyaret

Barınma sorunu derinleşiyor: Kira artışına çözüm bekleyen öğrenciler çaresiz

Yoksulluğun gelecek karartan yükünü kız çocukları çekiyor

Toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin görünmeyen hali: Dijital şiddet

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak hayatını kaybetti

AĞBABA: Türkiye ekonomisine vurulmuş bir darbedir

AK Parti Bayramlaşma Töreni Düzenledi

Başkan Geçit: Bayramlar, Birlik ve Beraberliğimizin Simgesidir

Malatya Protokolü Bayram'da Bir Araya Geldi

Hekimhan Belediyesi Karayolunu Ağaçlandırıyor

Beş Parasız Yeni Malatyaspor Mağlup: 0-2

Ağbaba: Dostluğun yaygınlaştığı, bayram tadında günlerin özlemi içindeyiz

TÜRKİYE-DANİMARKA MİLLİ MAÇI MALATYA’DA OYNANACAK

Malatya'da Bir Kamyon Makaron Ele Geçirildi

Ölmeztoprak: Bayramlar, bizi biz yapan değerlerin yeniden hatırlandığı günlerdir

Bakan: Sağduyu, aklıselim ve sabırla hareket edeceğiz

BATTALGAZİ BELEDİYESİ'NDEN TEMİZLİK VE DENETİM

MASKİ İÇMESUYU TESİSLERİNİ YENİLİYOR

Büyükşehir Belediyesi Bayram Tedbirlerini Açıkladı

Malatya’da İmamoğlu’na destek mitingi düzenlendi

Milletvekili Ağbaba, Malatya'ya Hızlı Treni Sordu...

1. Yılında En Başarılı Belediye Başkanları

1. Yılında Başarı Oranı En Yüksek İlçe Belediye Başkanları

Doğanşehir deki Kazada 3 Kişi Yaralandı

Malatya Polis Evinde İlk İftar Verildi

Malatya Valiliği Alınan Bayram Tedbirlerini Açıkladı

Uluslararası Sıfır Atık Günü Etkinliği Düzenlendi

Abdulvahap Gazi Türbesi Etrafına Ağaç Dikildi

Vali Eşi Yavuz, MİAD Çocuk Evlerini Ziyaret Etti

Yazıhan'da Nevruz Bayramı Kutlandı

Şampiyon Kuaför Demrezede Çocukları Tıraş Etti

Hekimhanlılar İftarda Bir Araya Geldi

Malatya'da Sazangillerin Avlanması Yasaklanıyor

AK Parti Pütürge İlçesinde Toplandı

Battalgazi Hasırcı'da Taziye Evi Yapıyor

Keskin: Konteyner Çarşılara Sahip Çıkalım

Boykot Edilen EspressoLab kafeye Destek Ziyareti

Malatya'da Bin 205 İşyeri Denetlendi

Yeşilyurtspor Şampiyonluk Kapısını Araladı
